Home Foto Tegal Tahu Aci, Kuliner yang Membuat Para Perantau Kangen Tegal

Tahu Aci, Kuliner yang Membuat Para Perantau Kangen Tegal

1189
1
Tahu aci tegal

Photo by @diana_sariakn

1 COMMENT

  1. tahu ne sing disit jamanenaku cilik karo saiki ana bedane ya maklum disit kae sing gawe sing racik sesepuh angger saiki mungkin wis generasine tlg dikontrol angger olahane diperhaika matur swn

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here